Facebook akcijski plan

Facebook akcijski plan

Sjetite se zašto ste započeli vlastiti posao – da bi ste imali financijsku i osobnu slobodu, zar ne? Nitko ne želi biti rob svog posla. Nitko ne želi biti na mrežama 0/24 pokušavajući shvatiti koje korake bi trebao poduzeti.

Preuzmite dnevne akcijske korake u 30 minuta sprinteva.. jednostavno se morate obvezati na 30 minuta dnevno.

Preuzmite besplatni PDF i naučite kako se brzo i jednostavno povezati sa svojim sljedećim klijentom – koji plaća!

Ideje za Instagram Reels

Instagram Reels

Uvjerite se u moć Instagram Video Reels-a (video uradaka).

Prednost ove značajke je što možete kreirati edukativne i zanimljive sadržaje koji će definitivno privući pažnju vaših pratitelja, Instagram algoritam reagira na broj interakcija. Stoga što više komentara, lajkova i dijeljenja imate, to će vas više rangirati.

Instagram Reelsi se prikazuju svim korisnicima Instagrama, a ne samo vašim pratiteljima. Tako da, ako ih ne koristite, gubite veliki broj potencijalne publike.

Nemate ideje odakle krenuti i kakav sadržaj kreirati? Ovdje je 50 originalnih ideja za vas!

Facebook magnetični profil

Facebook magnetični profil

Vaš profil je mjesto broj jedan gdje će ljudi pogledati kako bi shvatili s kim razgovaraju (kada vas sretnu prvi put) Na Facebook-u.

Vrlo često se dogodi da na Facebook profilima nema puno informacija, gotovo ništa ili se osjećamo kao da nas napadaju raznoraznih ponudama.

Kako optimizirati Facebook profil za uspjeh? Što naši pratitelji žele vidjeti?

Ovdje ćete dobiti odgovore kako da poboljšate svoju prisutnost na društvenim mrežama, tako da dajete vašoj publici ono što treba.

Kliknite u nastavku “Želim znati kako” i dobit ćete Facebook optimizator profila i tad još samo morate početi bilježiti rast Facebook medija!